ExecutieVeiling.nl is de veiling website waar in beslag genomen auto's en inboedels worden geveild. U kunt nu eenvoudig en voordelig uw slag slaan uit de gedwongen verkopen. Wekelijks is er nieuw aanbod, dus meldt u aan en u wordt over het nieuwe aanbod geinformeerd.
 
De ExecutieVeiling website is vernieuwd en naast de Gemeentebelastingen Rotterdam bied nu ook Debtscan in beslag genomen goederen op deze veiling website aan. Dit zorgt voor een nog groter en gevarieerder aanbod.

Ook aanbieder worden?

ExecutieVeiling is een platform voor gerechtsdeurwaarders en belastingdeurwaarders. Binnenkort zullen nog meer partijen gebruik gaan maken van de ExecutieVeiling....

Lees meer

Vernieuwde site en logo

Met gepaste trots presenteren wij de vernieuwde site waarop u naast de gebruikte auto's nu ook inboedels en overige inbeslaggenomen zaken in de veiling kunt kopen....

Lees meer

Eenvoudig kopen

Troostwijk Veilingen heeft grote ervaring in het online veilen van grote machines. Met deze ervaring is de veiling website van ExecutieVeiling.nl ingericht. U kunt vrij rondkijken en om te kunnen bieden dient u zich enkel te registreren.....

Lees meer

Mijn veiling

Wilt u door de ExecutieVeiling op de hoogte worden gehouden van de aankomende verkopen? Klik dan hierboven op Registreren en vul uw gegevens in!
28-11-08

ExecutieVeiling in het nieuws

Gemeentebelastingen Rotterdam heeft dit jaar reeds 234 auto's via executieveiling.nl verkocht. In dit nieuwsartikel wordt daar meer over verteld.

Lees meer
24-09-08

ExecutieVeiling in het nieuws

Regelmatig verschijnt de veiling website in de landelijke en regionale pers. We hebben een aantal nieuwsberichten voor u opgenomen.

Lees meer